Pastă din jumări de gâscă

Pastă din jumări de gâscă

1 kg jumări de gâscă 1 ceapă 10 ouă 2 linguriță muștar oțet de tarhon sare, cimbru Jumările de gâscă se dau prin mașina de tocat. ... Vezi rețeta

Untură de gâscă cu usturoi și boia

Untură de gâscă cu usturoi și boia

500 g grăsime 3-4 căpățâni de usturoi sare și boia dulce sau iute Grăsimea de pe burta gâștei sau a unei alte păsări de curte, se curăț... Vezi rețeta

Jumări de gâscă grasă sau rață îndopată

Jumări de gâscă grasă sau rață îndopată

Grăsime și piele de gâscă Grăsimea se taie în pătrate de 7-8 cm. Se crestează suprafața cu un cuțit, în formă de X sau zăbrele. Pielea ... Vezi rețeta

Ouă umplute – rețetă evreiască

Ouă umplute – rețetă evreiască

Se fierb ouăle. Se curăță și se taie în lung, în două. Gălbenușurile se scot, se pun într-un bol. Se condimentează cu sare, piper și foar... Vezi rețeta

Knidaleh (gomboți) pentru supă de carne

Knidaleh (gomboți) pentru supă de carne

4 ouă 8 linguri de apă făină de matzah 4 linguri untură de gâscă sau ulei sare, piper Se face un aluat moale din ouă, apă și făină ... Vezi rețeta

Supă de gulaș

Supă de gulaș

500 g carne de vită 1 ceapă 1 morcov 1 pătrunjel rădăcină cu frunze 500 g cartofi 1 ardei capia frunze de țelină 100 g tăieței lați ... Vezi rețeta