4 ouă potrivite 350 g făină 200 g unt (sau margarină) 150 g zahăr ½ praf de copt gem Crema: 5 albușuri 250 g zahăr 250 g nuci U... Vezi rețeta
6 gălbenușuri 400 g făină 250 g margarină 250 g zahăr 1 praf de copt coaja de la o lămâie gem de caise sau de vișine Umplutura: 6 alb... Vezi rețeta
4 ouă 500 g zahăr 500 g făină 4 linguri miere 5 linguri ulei 1 linguriță de bicarbonat 1 pumn de stafide 1 pumn de nuci ulei sau margari... Vezi rețeta
4 ouă 8 mere 2 căni de făină 2 căni zahăr 1 linguriță rasă de bicarbonat 1 linguriță rasă de scorțișoară unt sau margarină pent... Vezi rețeta
3 ouă 300 g făină 100 ml smântână 250 g margarină o lingură zahăr Umplutura: 750 g brânză de vaci 250 g zahăr 1 linguriță scorț... Vezi rețeta
2 ouă 500 g brânză de vaci 100 g smântână 1-2 linguri de făină sau griș 50 g unt 50 g pesmet sare Untul se amestecă bine cu ouăle. S... Vezi rețeta

