Pogăcele

Pogăcele

2 gălbenușuri 400 g făină 200 g unt smântână cât cuprinde ½ pachet praf de copt 1 praf de sare 3 linguri zahăr Din gălbenușuri, fă... Vezi rețeta

Gât de gâscă umplut

Gât de gâscă umplut

1-2 felii de pâine 2-3 ouă 4-5 căței de usturoi frunze de pătrunjel sare, boia dulce, piper Pieptul de gâscă se macină. Se adaugă pâine... Vezi rețeta

Tarhană

Tarhană

Ouă, făină, sare, apă Din ouă, făină, sare şi apă se face un aluat care se dă printr-o răzătoare special sau se taie în bucăţi mărunt... Vezi rețeta

Gât de gâscă umplut cu tarhană

Gât de gâscă umplut cu tarhană

pielea de pe gâtul unei gâște grăsimea de pe burta unei gâște 200 g făină 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă roșie sare, pip... Vezi rețeta

Piept de gâscă umplut

Piept de gâscă umplut

1 piept de gâscă 2-3 căței de usturoi untură de gâscă 2 ouă 2 felii de pâine sare și piper Pieptul de gâscă se curăță de piele. C... Vezi rețeta

Ficat de gâscă cu ceapă

Ficat de gâscă cu ceapă

1 kg ficat de gâscă grăsimea de pe burta păsării 5-6 căței de usturoi 1-2 cepe mari boia dulce și piper boabe Ficatul de gâscă se spa... Vezi rețeta