Muguri de brad, de molid sau de pin, șe pun într-un vas alternând straturile cu zahăr. Se macerează în vase de lut îngropate în pământ pentr... Vezi rețeta
300g flori de soc 1kg zahar 800 ml apa zeama de la 1 lămâie mare sau 2 mici Se fierbe un sirop din apă cu zahar, florile se iau jos de pe ciorc... Vezi rețeta
Prunele albastre bine coapte se curăță de sâmburi. Se fierb împreună cu zahărul la foc mic până scad la jumătate din cantitate. Când e apro... Vezi rețeta
Carnea de porc crudă se sărează bine și se lasă câteva zile la rece. Apoi se afumă împreună cu cârnații și costițele câteva zile. Pentru... Vezi rețeta
Se călește ceapă în untură. Se fierbe o bucată de ficat, o bucată de carne, o bucată de plămân și o bucată de slănină. După ce sunt fie... Vezi rețeta
Gușa de porc este porțiunea de sub bărbia porcului. Gusa proaspătă se pune la fiert în apă cu sare, boabe de piper, foi de dafin. Se lasă 40-4... Vezi rețeta

