Se face un aluat din sămătișă (lapte prins care rămâne după ce se culege smântâna), 1 lingură de broză (bicarbonat), făină de mălai și ... Vezi rețeta
Se pune la dospit tărâțe de grâu, maia (drojdie) și cimbru. După ce au dospit, se strecoară și se pune la fiert. Când este fiartă se face un... Vezi rețeta
Se taie mărunt măruntaiele de oaie (plămân, inimă, rinichi, ficat)și se prăjesc în ulei cu două cepe mari tăiate. Se fierbe păsat, se stoar... Vezi rețeta
Se curăță și taie ceapă mărunt. Se pune la călit în ulei încins. Se pune sare, piper, boia. Se taie carnea și se prăjește împreună cu ce... Vezi rețeta
Se pun la fiert coaste de porc afumate. Când sunt fierte, se pune varza murată tăiată. Se fierb împreună și se pune o mână de orez. Când sun... Vezi rețeta
Se fierbe carnea de miel cu cimbru. Când este fiartă se pune smântână din belșug. Vezi rețeta

