Găină umplută

Găină umplută

Se călesc măruntaiele găinii cu ceapă, se pune sare, boia, piper. Se amestecă cu ou fiert sau nefiert și se umple găina. Se fierbe găina cu to... Vezi rețeta

Carne cu jandră zămoasă

Carne cu jandră zămoasă

Se pun la fiert coaste afumate și cârnați. Se face un amestec de smântână, lapte, o lingură de faină și se adaugă peste carne. Se pune apă ... Vezi rețeta

Găină umplută

Găină umplută

Se fierb măruntaiele găinii. Se călesc în ulei încins ceapă și morcov dat pe răzătoare. Se amestecă cu măruntaiele fierte, 2-3 felii de pâ... Vezi rețeta

Scrijăle de pită cu ai (Felii de pâine cu usturoi)

Scrijăle de pită cu ai (Felii de pâine cu usturoi)

Pita (pâine) de grâu sau de mălai se taie felii, se stropește cu apă apoi se prăjește în tava cu ulei încins. După prăjire se unge cu ustur... Vezi rețeta

Pită (pâine) de mălai cu picioci (cartofi)

Pită (pâine) de mălai cu picioci (cartofi)

Se fierb cartofi în coajă, se zdrobesc și se pun în aluatul pentru pita (pâine). Se frământă până se încorporează cartofii apoi se pune la... Vezi rețeta

Pită (pâine) de mălai

Pită (pâine) de mălai

Se face un aluat din făină de mălai, drojdie (bucată de aluat ținută cam o săptămână în frunză de varză sau pănușă de mălai) amesteca... Vezi rețeta