5 cartofi mari, o ceapă, 2 căței de usturoi și se dau toate pe râzătoare. Se mai adaugă: 2 linguri cu smântână, sare, piper, bicarbonat de s... Vezi rețeta
Se prăjeÈ™te o ceapă în ulei, o roÈ™ie tăiată, apoi se pune apă pentru fiert cât să acopere legumele ca după fiert să rămână o zeamă puÈ... Vezi reÈ›eta
Se curăță cartofii și se taie felii. Se prăjește în ulei o ceapă, o roșie tăiată, un morcov și nap, dați pe răzătoare. Se pune apă pes... Vezi rețeta
Se fierb cartofii (picioci) bine spălați, în coajă, apoi se curăță de coajă și se taie felii. Se taie mărunt o ceapă și se pune peste cart... Vezi rețeta
Se curăță 4-5 picioci (cartofi) și se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se adaugă sare, piper, un cățel de usturoi zdrobit și se amestecă ... Vezi rețeta
Se spală cartofii și se pun la fiert în apă, în coaja lor. Când sunt fierți, se lasă la răcit, se curăță de coajă și se freacă (se zdro... Vezi rețeta

