Se face un aluat din 3 pumni de făină, apă caldă, drojdie. Se frământă și se lasă la dospit. După ce este dospit, se taie în șapte bucăț... Vezi rețeta
Se prepară un aluat din făină și apă, se frământă bine. Se întinde cu sucitorul o foaie cât mai subțire. După uscare se taie bucăți de 2... Vezi rețeta
Hribele se curăță și se fierb. Se strecoară. Se călește ceapa în ulei. Se adaugă hribele și se lasă se să frigă. Separat, într-un blid, ... Vezi rețeta
Se curăţă bureții iuți și li se desprinde de coada. În locul rămas liber se pune un pic de sare și se prăjesc pe cărbuni. Se servesc alătu... Vezi rețeta
Se prăjește slănină tăiată cubulețe. Peste slănina prăjită se pun două cepe mari tăiate în felii lungi și se prăjesc împreună. Bureț... Vezi rețeta
Se curăță bureții, se spală, se storc, apoi se taie felii. Se prăjesc: o ceapă tăiată felii, slănină tăiată cubulețe, o roșie. Când su... Vezi rețeta

