Se taie carne. Se pune în tigaie ceapă, morcozi (morcovi), carnea și se fierb. Se curăță cartofi, se taie și se pun în tigaia cu carne. Dacă ... Vezi rețeta
Se pune mazărea (fasolea) la înmuiat peste noapte, apoi să pune la fiert în apă rece. Varza se taie mai mărunt. Mazărea și varza se fierb sepa... Vezi rețeta
Să călește o ceapă în ulei de floarea soarelui sau din semințe de dovleac. Peste ea se pune boia, morcov, pătrunjel rădăcină și se fierb î... Vezi rețeta
Mazărea se pune la fiert cu doi-trei morcovi, pătrunjel, tăiați cubulețe, ceapă tăiată. Când este gata se acrește cu bulion și se pun vreo ... Vezi rețeta
Păstăile se curăță la capete și se spală bine. Se pune apă la fiert. Când fierbe să pun păstăile. Când păstăile sunt fierte se pune ai ... Vezi rețeta
Salata se curăță, se spală bine și se stoarce în mână. Se pune o lingură de untură într-o tigaie și salata. Se amestecă de câteva ori. ... Vezi rețeta

