Se taie carne. Se pune în tigaie ceapă, morcozi (morcovi), carnea și se fierb. Se curăță cartofi, se taie și se pun în tigaia cu carne. Dacă ... Vezi rețeta
Se pune mazărea (fasolea) la înmuiat peste noapte, apoi să pune la fiert în apă rece. Varza se taie mai mărunt. Mazărea și varza se fierb sepa... Vezi rețeta
Cartofii se curăță și se taie cubulețe. Ceapa se taie mărunt. Într-o oală se pune ulei, ceapa și morcovii roştăluițî (rași pe răzătoar... Vezi rețeta
Se curăță și se taie mărunt una-două cepe, câțiva cartofi, pătrunjel, doi-trei morcovi, o gulie mai mică. Se taie o căpățână de varză,... Vezi rețeta
Se taie varza dulce și se fierbe în apă cu un pic de sare și o crenguţă de cimbru. Când varza este fiartă se face un rântaş care se pune în... Vezi rețeta
Să călește o ceapă în ulei de floarea soarelui sau din semințe de dovleac. Peste ea se pune boia, morcov, pătrunjel rădăcină și se fierb î... Vezi rețeta

