Sâmburii de harbuz (dovleac) se pun la prăjit în blodăr (cuptor). După ce s-au prăjit se pun în mojar și se bat bine-bine. Se cerne făina rez... Vezi rețeta
Ceapa demnicată (tăiată) se pune în ulei. Se întoarce de câteva ori. Se pune sare, poprică (boia), piper. Când încă nu e foarte rece se pun ... Vezi rețeta
Ceapa demnicată (tăiată) se pune în ulei. Se întoarce (se amestecă) de câteva ori. Se pune sare, poprică (boia), piper. Când încă nu e foar... Vezi rețeta
Măruntaiele se taie mărunt și se frig (prăjesc). Dacă nu e suficient se poate adăuga o pulpă sau două de pui. După ce s-au răcit un pic se p... Vezi rețeta
Se dă o undă (se opărăște) la carnea de miel. Carnea se pune într-o tepșe (tigaie). Se împănează cu usturoi și se prăjește. Din când î... Vezi rețeta
Se face un aluat cu făină de grâu, drojdie, apă. Se frământa bine seara, se punea într-o tavă sau pe o frunză de varză până dimineaÈ›a, cÃ... Vezi reÈ›eta

