500 g grăsime 3-4 căpățâni de usturoi sare și boia dulce sau iute Grăsimea de pe burta gâștei sau a unei alte păsări de curte, se curăț... Vezi rețeta
Grăsime și piele de gâscă Grăsimea se taie în pătrate de 7-8 cm. Se crestează suprafața cu un cuțit, în formă de X sau zăbrele. Pielea ... Vezi rețeta
Se fierb ouăle. Se curăță și se taie în lung, în două. Gălbenușurile se scot, se pun într-un bol. Se condimentează cu sare, piper și foar... Vezi rețeta
5-6 căței de usturoi 3 linguri untură de gâscă/ ulei vegetal 3 linguri făină puțină boia dulce sare apă Făina se prăjește în untu... Vezi rețeta
3 linguri untură de gâscă 5 linguri de făină 5 linguri de mălai sare, piper, zahăr, după gust Se face o cocă din făină, mălai opărit ... Vezi rețeta
100 g untură de gâscă 150 g făină sare, piper, boia dulce apă Se face un aluat din untură de gâscă, făină, sare, piper și puțină ... Vezi rețeta

