Pulpa de porc se ține în sare 1-2 săptămâni. Se punea la fiert apă, cu boabe de muștar, piper, foi de dafin, boia, usturoi și sare multă. Ap... Vezi rețeta
Carnea de porc și cârnații se prăjeau în untură. Se scoteau, se puneau într-un vas de tablă. Peste se turna untura în care s-au prăjit. Vezi rețeta
Apă, oțet, sare, zahăr. Se mai punea piper, foi de dafin, frunză de țelină, boabe de muștar. Usturoi. Vezi rețeta
Dovleceii se tăiau felii. Se așeza în borcan un strat de sare grunjoasă, un strat de dovlecei, apoi iar un strat de sare, alternând sarea și dov... Vezi rețeta
Se curăță și se rad merele. Se călesc în ulei sau unt. Se face un hoboraș (neprăjit) din 1 lingură făină și un pic de lapte și se toarnă... Vezi rețeta
Se pun la fiert vișine (cu tot cu sâmburi). Se amestecă bine 1 gălbenuș de ou, 1 lingură de făină și un pic de lapte, până nu mai are cocol... Vezi rețeta

