Gőzönfött (fiert pe aburi)

Gőzönfött (fiert pe aburi)

Se face un aluat ca pentru cozonac. Se lasă la dospit, apoi se întinde cam de un deget grosime. Se taie pătrăţele cam de 5 cm şi se pune magiun ... Vezi rețeta

Lángos - Langoș

Lángos - Langoș

1 kg făină, 50 gr drojdie, 500 ml lapte, 2 linguri zahăr, 2 gălbenușuri, 1 linguriță sare, 200 ml smântână, 2 linguri ulei. Se frământă b... Vezi rețeta

Pogăcele cu jumări (Tepertőspogácsa)

Pogăcele cu jumări (Tepertőspogácsa)

Pentru 40-45 de bucăți: 500 g făină drojdie sare piper 1 ou smântână cât cuprinde 250 g jumări măcinate Din făină, drojdie, ou, ... Vezi rețeta

Gomboți cu prune sau licvari de prune

Gomboți cu prune sau licvari de prune

Cartofii se fierb și se zdrobesc. Se amestecă cu ou, făină, sare. Se frământă. Foaia de aluat se întinde și se taie pătrățele. Pe fiecare ... Vezi rețeta

Fluden

Fluden

6 gălbenușuri 6 linguri de zahăr făină lămâie rasă și puțină zeamă de lămâie ¼ pahar apă rahat Crema: 6 albușuri 9 linguri z... Vezi rețeta

Colțunași cu brânză

Colțunași cu brânză

1 ou întreg 1 linguriță unt făină 2-3 lingurițe smântână puțin lapte Umplutură: 1-2 ouă brânză de vaci zahăr zahăr vanilat ... Vezi rețeta