510 g făină, 400 g margarină, 200 g țucur (zahăr), 200 gr mac, 6 țucururi vanilate (plicuri zahăr vanilat), 2 ouă, un sfert de linguriță pra... Vezi rețeta
Se face un aluat dospit din făină, ouă, untură, zahăr, drojdie dizolvată în apă călduță È™i sare. Se lasă la dospit. Aluatul se împarte Ã... Vezi reÈ›eta
Se face un aluat, mai moale, din făină, apă, sare, drojdie. Se întinde cu sucitorul o foaie, după care se rulează și se taie bucăți de mărim... Vezi rețeta
Se face o azimă (pâine de mălai, apă și bicarbonat). Se pot pune si cozi de ceapă și frunze de mărar. Se coc pe plită, în frunze de varză. Vezi rețeta
Bureții se curăță și se desprind de coadă. Se presară cu sare și se prăjesc pe plită sau pe cărbuni. Se servesc cu mujdei. O altă varian... Vezi rețeta
3 ouă, 7 linguri de ulei sau untură topită, 7 linguri de lapte. Se bat albușurile cu zahăr și, apoi, se adaugă gălbenușurile. Se amestecă, a... Vezi rețeta

