250 g. ciuperci uscate, o ceapă mijlocie tăiată mărunt, ulei pentru prăjit. 3-4 linguri de făină, 250 ml de zeamă de varză murată (moare... Vezi rețeta
Se pune usturoi și ceapă tocate la călit. Peste se pun măruntaiele tocate. Peste măruntaiele călite și răcite se pun două ouă și pesmet. Se... Vezi rețeta
Șunca se fierbe în zeama de varză. Se pune jumătate apă și jumătate zeamă de varză (moare). În zeama rămasă se poate face ciorbă. Vezi rețeta
Șoldul de porc (șunca) se spălă, se pune la înmuiat. Se face un aluat numai din făină și apă, fără sare. Se învelește șoldul în aluat, ... Vezi rețeta
Se curăță și taie mărunt ceapă. Se călește în ulei încins, împreună cu un morcov răzăluit. Se spală bine hrișca și se opărește păs... Vezi rețeta
Se spală bine hrișca. Se călește în ulei încins o ceapă tăiată mărunt. Se adaugă hrișca, se pune apă cât să acopere, se sărează și s... Vezi rețeta

