Avem nevoie de ulei, apă Varză murată Ceapă Ardei Morcov Frunze de mărar Sare, piper Hribe uscate Se pun hribele la înmuiat, după care ... Vezi rețeta
Se călește ceapa. Se fierbe fasolea și se amestecă cu varză călită. Se face un rântaș fără lapte sau smântână. Vezi rețeta
Păstăile uscate se pun la înmuiat, apoi se fierb în apă cu sare. Se strecoară. Între timp călim ceapa cu boia, piper. Separat zdrobim usturoi ... Vezi rețeta
Hribele uscate se pun la înmuiat, apoi se fierb în apă cu sare. Se strecoară. Între timp călim ceapa cu boia, piper. Separat zdrobim usturoi ș... Vezi rețeta
Se face un aluat din făină, ouă și apă. Se întinde aluatul ca pentru tăieței. Se fac romburi sau pătrățele. Se punea pe fiecare licvari de ... Vezi rețeta
Este o rețetă tradițională ucraineană, care se prepară în zi de post. Ingrediente pentru aluat: - Făină – 0,5 kg. - Ulei – 3-4 lingu... Vezi rețeta

